Om bloggen

Vi som ligger bakom den här sidan är en brokig skara som samtliga arbetar med olika saker, som kommer från – och bor i – olika städer och som befinner oss i både olika åldrar och i olika livssituationer.

Det är vår stora fördel. I och med att tanken är att skriva om alla tänkbara saker så kommer våra olika intressen att vara fördelaktiga. Likaså gäller våra olika yrkeskunskaper som kan ge dig som läsare initierad information om allt från juridik till hemstädning och vidare till exempelvis kost, träning och hälsa.

Vi kommer att ta oss an även tyngre ämnen. Hur hanterar man en skilsmässa rent känslomässigt och hur ska man agera för att kunna separera som vänner? Vad händer om detta inte går och det finns gemensamma barn som man inte kan komma överens om vårdnaden av? Sådana ämnen – som en vårdnadstvist – är exempel på lite tyngre ämnen som många vill veta mer om.

Vi vet även att många efterfrågar hjälp som en följd av att de upplever att de drunknar i stress. Idag stressar vi mer än någonsin tidigare och det skapar enorma problem både för den enskilde individen och för hela samhället. Vi vill vända på den trenden och ge tips om hur du kan göra och agera för att få en lite lugnare tillvaro. Det kan handla om träning, om vikten av rätt kost och om att faktiskt även våga be om hjälp och att betala för att få ett livspussel med färre bitar.

En annan sak som är intressant är renoveringar och byggfrågor. Du kanske – som så många andra – prioriterar ditt eget hem på ett mer påtagligt sätt än tidigare? Du vill renovera och göra snyggt, men du kanske inte riktigt vet hur du ska gå tillväga? Vi ska dels ge guider om hur du bygger och renoverar och dels även peka på hur du ska hitta en pålitlig firma vid större projekt som du inte klarar av på egen hand. Målet är att du ska hitta en sund balans och veta när du ska ta hjälp och när du själv kan ta fram verktygslådan.

Kort och gott: det här är en sida om allt som är skapad för att passa alla. Välkommen!