Dammfri golvslipning i Göteborg

Att slipa om trägolven går snabbt och är smidigt. I alla fall om man anlitar en firma i Göteborg som erbjuder dammfri golvslipning. Här är några smarta tips.

Tidigare var det många som drog sig för att slipa om sina trägolv på grund av slipdammet som spred sig i bostaden och letade sig in överallt. Men idag finns det moderna maskiner som samlar upp slipdammet samtidigt som de slipar. Vill man slippa torka slipdamm ska man anlita en firma som erbjuder dammfri golvslipning.

Att slipa om ett golv och på så vis återanvända det är bra ur miljösynpunkt. Men det är också snällt mot plånboken eftersom en golvslipning kostar mycket mindre än ett nytt trägolv. Alla trägolv går att slipa bara de är tillräckligt tjocka. Massiva trägolv går ofta att slipa om åtta gånger medan andra klarar två slipningar.

Hur mycket kostar en golvslipning i Göteborg?

Vill man fräscha upp sina slitna trägolv ska man vända sig till ett golvslipningsföretag i Göteborg som använder moderna maskiner som slipar dammfritt. Detta eftersom dessa maskiner även är ställbara och bara slipar bort det allra yttersta lagret. På så vis slipar man inte mer än nödvändigt och säkerställer att golven kommer att kunna slipas igen när det behövs.

Hur mycket en golvslipning kostar beror på hur stor golvytan är och om någon golvplanka eller parkettstav måste bytas ut. Men även valet av ytbehandling påverkar priset. Det enklaste sättet att ta reda på hur mycket det kostar är att ta in offerter från några olika golvslipningsföretag.

Publicerat den
Kategoriserat som Bygg